Welkom op de Kinkadoe website. Met behulp van deze website willen we u meer informatie geven over de uitgebreide selectie van het kinkadoe gamma, gefabriceerd door top fabrikanten over de hele wereld. 
Voor kinderen is de verjaardag een van de spannendste gebeurtenissen van het jaar. Hier hoort natuurlijk een onvergetelijk kinderfeest bij. Heeft u overal aan gedacht? Cadeaus, versieringen, cupcakes, een leuke activiteit en een traktatie? Een traktatie kan natuurlijk niet ontbreken bij een kinderfeest! De traktatie maakt het feestje af en zorgt dat de kinderen een leuk aandenken hebben om mee naar huis te nemen. Omhul het kadootje in een feestelijke verpakking, doe er nog wat snoepgoed in en verras de gasten van het kinderfeest!

Een traktatie is natuurlijk niet alleen voor aan het einde van het kinderfeest, ook op school is het gebruikelijk om de klasgenootjes te trakteren. Tegenwoordig vinden kinderen een traktatie waar ze iets mee kunnen doen nog het aller-leukst! Met een presentje van kinkadoe.be wordt de verjaardag van uw kind er één die niet snel vergeten zal worden!
Op onze website hebben we een ruime keuze uit diverse soorten traktaties.
Succes verzekerd!